Cautare

1005 de rezultate pentru "accidente rutiere padureni 11 10 09" (7.74 secunde)
Furnizorii ale caror bunuri divizibile sunt distribuite prin utilizarea retelei de drumuri publice din Romania au obligatia sa aiba in dotare, in punctele de incarcare, instalatii de cantarire a vehiculelor rutiere.
La stabilirea amplasamentului lucrarilor s-a avut in vedere indeplinirea cumulativa a urmatoarelor cerinte tehnico-economice si economico-sociale, realizarea legaturii rutiere directe intre zona de Nord si zona de Sud a Portului Constanta, precum si realizarea conexiunii rutiere intre podul de la gura Canalului Dunare - Marea Negara, varianta ocolitoare a municipiului Constanta si autostrada Bucuresti - Constanta.
Criza financiara a facut ca tot mai putine persoane sa fie interesate de achizitionarea unei masini noi, asa incat numarul inmatricularilor noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor a scazut, in semestrul I din 2009, cu 17,4% fata de perioada similara a anului trecut, iar cel al inmatricularilor noi de vehicule pentru transportul marfurilor cu 48%.
Decizia Ministerului Transporturilor de a aduce modificari contractului colectiv de munca, pare sa nemultumeasca angajatii Autoritatii Rutiere Romane, in conditiile in care noile reglementari le interzice specialistilor ARR sa fie asociati sau administratori la firme de transport, sa predea cursuri pentru atestate de transport sau sa aiba scoli de soferi.
Peste 11.000 de transportatori vor protesta, miercuri si joi, intre orele 10:00 si 15:00, in fata sediului Executivului, solicitand o hotarare de guvern prin care firmele de transport neautorizate sa fie amendate, prelungirea autorizatiilor pana in 2016 si o lege unica a transporturilor.
Domeniile cele mai tentante pentru investitorii chinezi sunt cel energetic si cel al infrastructurii rutiere, potrivit unei informatii transmise de Ministerul Economiei la solicitarea HotNews.ro.
La solicitarea ZF, CNADNR a trimis rezultatele recensamantului general al circulatiei rutiere, realizat in 2010. Surprinzator, Autostrada Soarelui este mai putin circulata decat cel putin alte 10 drumuri din Romania.
5/2011 privind cresterea sigurantei rutiere. ... 5/2011 pentru aprobarea unor reglementari privind cresterea siguranței rutiere, care modifica unele articole din OUG nr. ... 109/2005 privind transporturile rutiere.
In locul acestuia, raman insa tot mai multe gropi si un carosabil de multe ori impropriu unei circulatii rutiere normale intr-o tara europeana, in Europa secolului XXI. Fireste ca toate acestea reclama actiuni energice din partea guvernantilor si ample lucrari de reabilitare a infrastructurii rutiere.
Daca punem la socoteala si faptul ca tarile au suprafata mai mica fata de a Romaniei, constatam ca interesul pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere in aceste tari a fost mai mare decat in Romania. ... Inclusiv in domeniul infrastructurii rutiere.
Trebuie sa sustinem dezvoltarea infrastructurii rutiere. ... Sustin in continuare dezvoltarea infrastructurii rutiere, navale, feroviare, aeriene, sustin prezentarea documentului la Comisia Europeana , precum si adoptarea Master Planului.
Trebuie sa sustinem dezvoltarea infrastructurii rutiere. ... Sustin in continuare dezvoltarea infrastructurii rutiere, navale, feroviare, aeriene, sustin prezentarea documentului la Comisia Europeana , precum si adoptarea Master Planului.
Infrastructura rutiera - Pasaje rutiere si subterane, sosele noi, largiri de bulevarde, piste de biciclete Pe langa proiectul propriu-zis de prelungire a linei de metrou, documentatia de urbanism "pregateste terenul" pentru mai multe viitoare posibile investitii publice in transportul in comun, inclusiv introducerea unei linii de tramvai pe Bulevardul Laminorului.
Marea doamna a teatrului si filmului romanesc Rodica Popescu Bitanescu a prezentat, cu verva si umor, editia din acest an a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere. ... La IATC, Rodica a intrat in al doilea an, dupa al doilea examen, cand erau 700 de candidate pe 10 locuri.
Amenzile pentru contraventiile rutiere vor creste, de la 1 iulie, pentru a doua oara in acest an. ... Un punct-amenda reprezinta valoric 10% din salariul minim brut pe economie, conform Codului rutier.
"Am ales sa ma implic activ in programul educational Mobile Kids, in primul rand, prin prisma propriei experiente de parinte, fiindca stiu cat de importanta este educatia si crearea unor reflexe rutiere sanatoase pentru copiii nostri.
DE CE a luat Primaria aceasta decizie Primaria Sectorului 2 anunta ca va continua miercuri, 24 aprilie 2019, de la ora 11:00, proiectul pilot pentru Capitala de spalare mecanizata a strazilor si de parcare alternativa a autovehiculelor pe un sens de mers, in vederea curatarii eficiente a carosabilului.
La data de 12.03.2011, in jurul orelor 15.20, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe N. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.
La data de 30 martie 2011, ora 00:10, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe F. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 2 aprilie 2011, in jurul orei 04:25, agenti de politie din cadrul Brigazii Rutiere, au depistat-o pe P. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
google-analytics.com